Velkommen til Københavns Gymnastik- og svømmeforening (KG)

En gymnastik forening med tilbud til børn og voksne

Børnegymnastik  Voksengymnastik
 Børnesvømning  Vandgymnastik
   Stavgang for seniorer

Købehavns Gymnastik- og svømmeforening holder generalforsamling den 21. marts 2022 i foreningens lokaler. Læs mere menupunktet Generalforsamling.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Købehavns Gymnastik- og svømmeforening starter ny sæson op igen til september 2022.

Orientering til Københavns Gymnastikforenings medlemmer.

Nu hvor så godt som alle corona restriktioner ophører, må vi desværre konstatere, at kun 2 hold har været/er i gang. Det er hold 31, Effektiv motion for kvinder, samt Stavgang for seniorer.

Som tidligere orienteret, fik vi ikke gang i børnesvømning grundet en administrativ ekspeditionsfejl hos lokaleudlån i Københavns Kommune. I forvaltningen ønskede man ganske enkelt ikke at rette den fejl, man selv havde begået, hvilket var til skade for KG.

Børnegymnastik på Skolen på Islands Brygge kom heller ikke i gang idet skolen brugte gymnastiksalen til egen coronatest af medarbejdere og elever. Nu skal skolen / salen renoveres og vil anslået først kunne benyttes igen fra efteråret 2024.

Vi har nu søgt lokaler og tider for efteråret 2022 - sommeren 2024.

Vi har foreløbigt fået tilsagn om børnesvømning hver torsdag i tidsrummet kl. 16.30 - 18.30 i Emdrupbadet.

Ligeledes har vi modtaget tilsagn om børnegymnastik på Amager Fælled Skole hver onsdag i tidsrummet kl. 17.00 - 18.00.
Herudover har vi søgt Strandvejsskolen hver tirsdag kl. 18.30 - 20.00 samt Vibenshus Skole tirsdag kl. 19.00 - 20.00.

Når vi har modtaget besked, om hvilke tider og steder vi har fået, vil vi orientere herom.

De medlemmer der har indbetalt for hold, der slet ikke er kommet i gang denne sæson, vil få deres indbetaling retur meget snart.

Vi håber, at de værste Coronagener er forbi, og vi alle får en god sommer og et aktivt efterår/vinter 2022/2023.
Københavns Gymnastikforening.