Københavns Gymnastik- og svømmeforening
Efterår 2021 og forår 2022

Leg, Hop & Spring - 5 - 7 år S (LHS)

Vi går vi op i sammenhold og et fællesskab på de individuelle hold, for at styrke et trygt miljø, hvor der er plads til at udfolde kroppens fysiske kreativitet og et stærkt socialt sammenhold.

Vi bygger undervisningen på at skabe kendskab og glæde til sporten og bevægelse og lærer nye færdigheder ved

• Kropsforståelse og bevidsthed i form af leg

• Arbejde på gulv håndstand/koldbøtter/hvermøller/araberspring/kraftsping/overslag/flikflak

• Kombinationer

• Spring på bræt og redskaber

• Sammenkobling af gymnastik og Capoeira til det enkelte barns niveau af kropskoordination

• Udstræk og smidighed i form af forskellige lege stræk.

Du skal have enten gymnastiktøj på eller andet du kan røre dig i, og gerne et par (bløde) gymnastik sko med skridsikker bund.

Kære forældre

Vi beder jer om ikke at forstyrre os og blive uden for døren - som vi vil holde lukket.

I løbet af sæsonen vil vi gerne arrangere "åbne døre", hvor kan komme og se, hvad vi laver. Nærmere information følger.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til en spændende sæson!

Hilsen Luna og Thea

Tirsdag kl. 18:00 - 19:00
Instruktør: Carl Nielsen,
19.04.2022 26.04.2022 525 kr.
Hop & Spring - 8 – 10 år KBH S (HS)

• Kropsforståelse og bevidsthed i form af leg

• Kombinationer

• Spring på bræt og redskaber

• Udstræk og smidighed i form af forskellige lege stræk.

Kære forældre

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til en spændende sæson!

Hilsen Luna og Thea

Tirsdag kl. 19:00 - 20:00
Instruktør: Carl Nielsen,
25.04.2022 26.04.2022 525 kr.
Effektiv motion - kvinder (MFK)

Holdet er for alle der vil træne og / eller vedligeholde kroppens muskler - komme i allround god form eller forbedre din allerede allround gode form

“Kroppen er klassisk – kroppen er ikke moderne”

Vi laver varieret traditionel effektiv funktions- / motionsgymnastik med fokus på styrke, kondition og koordination og holder dampen oppe til inspirerende musik - og du vil generelt forbedre din præstation, din sundhed og dit velvære.

• Vi arbejder med håndvægte, sjippetov og elastikker

• Vi starter og slutter med hhv. opvarmning og udspænding

• Vi lægger vægt på kvalitet, stabilt fremmøde, god stemning og godt humør.

Afhængig af ønsker og behov kan vi undertiden lægge særlig vægt på rygøvelser i løbet af timen eller vi kan afslutte med massage-, afspændings- eller yoga-øvelser

Aldersmæssigt er vi fra ca. +45 år

Medbring

• ½ liters vanddunk (som kan fyldes på stedet)

• Liggeunderlag

• Sjippetov (kan evt købes hos instruktøren med KG-rabat)

• Håndvægte max 0,5 kg (evt. 2 ens halvliters ”sodavands” flasker) efter uge 42.

Tirsdag kl. 19:00 - 20:00
Instruktør: Nina Bergendorff,
05.10.2021 26.04.2022 550 kr.
Aqua fitness (AF)

Effektiv træning til ren ”retro”-musik - med højt humør og fantastisk stemning i det våde element

Vi har 60 min med varierede øvelser som styrker, træner og trimmer nakke / skulder / ryg / mave / baller / lår og lægge.

Du kommer i allround god form eller forbedre din allround gode form, og vil generelt forbedre din præstation, din sundhed og dit velvære.

Vi arbejder med aqua-håndvægte, –slanger, plader og bolde og lægger vægt på kvalitet, god stemning og godt humør.

Der vil være mulighed for at udføre nogle af øvelserne i såvel lavt som i dybt vand (for de der har lyst).

Efter træning er der mulighed for fri svømning.

Torsdag kl. 20:00 - 21:30
Instruktør: Nina Bergendorff,
07.10.2021 28.04.2022 1300 kr.
Stavgang-primært for seniorer (STAV)

Stavgang – en nem og effektiv motion der træner og vedligeholder balance og kondition.
Du vil generelt forbedre din sundhed, dit velvære – og dit humør.

Stavgangsholdet er et dejligt hold med uddannet senior-træner, godt humør og altid god stemning - hvor der tages hensyn til dig og hvad du kan

Vi går dejlige oplevelsesture i de nærliggende parker og anlæg og slutter med velfortjent kaffe / the og hyggeligt samvær efter turen.

Vi starter og slutter i KG’s lokaler.

Påklædning og stave:
- Fornuftigt fodtøj og praktisk tøj
- Stave kan lånes i foreningen

Onsdag kl. 10:30 - 11:30
Instruktør: Nina Bergendorff,
08.09.2021 27.04.2022 400 kr.
Passive medlemmer (PM)

For bestyrelsen og KGs venner.
Lørdag kl. 10:00 - 10:05
04.09.2021 30.04.2022 80 kr.