(16) Leg, Hop & Spring - 5 - 7 år S
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vi går vi op i sammenhold og et fællesskab på de individuelle hold, for at styrke et trygt miljø, hvor der er plads til at udfolde kroppens fysiske kreativitet og et stærkt socialt sammenhold.

Vi bygger undervisningen på at skabe kendskab og glæde til sporten og bevægelse og lærer nye færdigheder ved

• Kropsforståelse og bevidsthed i form af leg

• Arbejde på gulv håndstand/koldbøtter/hvermøller/araberspring/kraftsping/overslag/flikflak

• Kombinationer

• Spring på bræt og redskaber

• Sammenkobling af gymnastik og Capoeira til det enkelte barns niveau af kropskoordination

• Udstræk og smidighed i form af forskellige lege stræk.

Du skal have enten gymnastiktøj på eller andet du kan røre dig i, og gerne et par (bløde) gymnastik sko med skridsikker bund.

Kære forældre

Vi beder jer om ikke at forstyrre os og blive uden for døren - som vi vil holde lukket.

I løbet af sæsonen vil vi gerne arrangere "åbne døre", hvor kan komme og se, hvad vi laver. Nærmere information følger.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til en spændende sæson!

Hilsen Luna og Thea

Fuld fart over feltet med sjov og redskaber
Slutdato
28.04.2020